LEGO Mindtorms

Heeft uw zoon of dochter werkelijk zin in werken met LEGO Mindstorms?

Voordat straks de Sinterklaas- en Kerstaankopen gaan losbarsten en beslissingen moeten worden genomen over de aanschaf van het prijzige LEGO Mindstorms (basisset vanaf ongeveer 400 euro): we hebben enkele dozen LEGO Mindstorms staan, die we tegen een schappelijk tarief verhuren.

De huur voor 9 dagen (bijvoorbeeld twee weekends en vijf weekdagen) bedraagt 35 euro. Hiervoor krijgt u een complete set LEGO Mindstorms met oplader mee. U kunt deze periode per dag verlengen; kosten daar voor bedragen 10 Euro per dag.

Om vol profijt van deze dagen te kunnen hebben, raden wij u aan bij ons een introductieles te volgen. In deze les leggen wij u en uw kind(eren) de eerste belangrijke stappen uit.  Als u een laptop meeneemt, helpen we u bij het installeren van de software, die nodig is om de robot te programmeren.

De kosten van de introductieles bedragen 30 euro. Betalingen bij levering.

Voordat u de LEGO meekrijgt, vragen wij een borg van 200 euro + kopie legitimatie. De spullen worden werkend meegeleverd. Ontbrekende of kapotte onderdelen worden in rekening gebracht en via de borg verrekend. De onderdelen krijgen we bij voorkeur los en gesorteerd van u terug. Voor demonteren en sorteren rekenen we 25 Euro. Ook deze kosten zullen we dan via de borg verrekenen. Let op: de losse onderdelen hebben, ook voor ons, een hoge aanschafprijs (bijvoorbeeld 20-40 Euro voor een sensor en 30 Euro voor een motor).

Gelukkig is het stevig spul.Bedrijven

Bel of mail ons voor meer info: 06-22979281, info@hetlabrotterdam.nl