Ontwerp van een meisje uit de Afrikaanderwijk.

3D-ontwerp van een meisje uit de Afrikaanderwijk.

Stichting HET LAB Rotterdam is een sociale onderneming.

Om onze diensten aan te kunnen bieden aan alleĀ kinderen van Rotterdam, zijn wij mede afhankelijk van giften van derden. Particulieren, bedrijfsleven, fondsen, lokale overheden dragen ieder op hun manier bij om leergierige kinderen in aanraking te laten komen met moderne techniek.

Sponsoring door bedrijven kan bestaan uit het beschikbaar stellen van materialen en het afstaan van (afgeschreven) apparatuur (u heeft het niet meer nodig, wij kunnen alles gebruiken en een toepassing geven) of een geldbedrag. U kunt een kind of een basisschoolklas adopteren en hen daardoor mee laten doen met een van onze activiteiten. Wij kunnen ook een techniekmiddag organiseren op uw bedrijf voor de kinderen van uw werknemers. Misschien heeft u zelf een ander voorstel. Wij staan open voor alle goede suggesties.