In de periode maandag 10 t/m zondag 16 augustus wordt er in Gebouw De Kroon een actieve zomerweek georganiseerd voor kinderen, jongeren en volwassenen uit Rotterdam en omstreken.

HET LAB Rotterdam doet mee met workshops LEGO Mindstorms (in de ochtenden van 10-12.00 uur) en Gamemaken (van 13-15.00 uur). De kosten bedragen Euro 10,- per workshop per kind.

Voor aanmelding klik hier.

Aan deze week nemen diverse ondernemers uit verzamelgebouw De Kroon en daarbuiten deel. Elke dag is anders met een gevarieerd programma voor alle leeftijden: van ambachtelijke tot moderne techniek, yoga, gamen, survivaltraining. Wat er elke dag precies te doen is, staat in het blokkenschema op de website: zomerweekdekroon.nl .

Dus kom als groep kinderen, loslopende volwassene of juist met het hele gezin!

Iedere dag zijn er twee starttijden voor de workshops: van. 10-12 uur en van 13-15 uur. In de pauze valt er te genieten van koffie en een broodje op het terras.

Reserveren is nodig

Reserveringen gaan direct via de aanbieders van de workshops. Op hun websites kan iedereen de deelnamevoorwaarden vinden en een telefoonnummer of e-mailadres voor meer informatie. De kosten voor deelname en de wijze van betaling worden bepaald door de individuele aanbieders.

Om verzekerd te zijn van een plaats, wordt spoedige aanmelding aangeraden.

Gebouw De Kroon is gevestigd in Delfshaven: Schiemond 20, 3024 EE, Rotterdam. Opgelet: in deze omgeving geldt betaald parkeren op maandag t/m zaterdag van 9-18 uur. Zondag is parkeren gratis. Tramlijn 8 stopt nagenoeg voor de deur. Metro: vanaf station Delfshaven ongeveer 15 minuten lopen.

De organisatie van deze Zomerweek en de aanbieders houden zich tijdens de Zomerweek aan de wettelijke afspraken met betrekking tot Corona. Wij gaan verder uit van het verantwoordelijkheidsbesef van de bezoekers aan het evenement.

Algemene informatie over de Zomerweek kan worden ingewonnen bij: HET LAB Rotterdam, zomerweek@hetlabrotterdam.nl.