Kijk ook op de zustersite: COOLLL.NL

Je hoort het met de regelmaat van een digitale klok: mijn kind wordt niet uitgedaagd op school. Het gaat hen niet snel genoeg, het gaat niet over de onderwerpen waar het kind warm voor loopt. Ze gaan zich vervelen. Ze gaan onderpresteren.

Om kinderen zo ver te krijgen dat ze weer eigenaar worden van hun eigen hoofd en creatieve invulling van de dag, is meer nodig dan even een middagje snuffelen aan techniek. Dan moet je ze aan het werk zetten.

Misschien dat meer techniek een oplossing kan bieden. En dan vooral met een aanbod en die specifieke begeleiding die HET LAB zo kenmerkt. Geen bestaande plaatjes invullen. Kinderen leren zelf na te denken en hen de lastige vrijheid geven met eigen oplossingen te moeten komen.

Bij HET LAB kunnen ouders een bijdrage leveren: zij leren mee. Ze zien hun jonge zoon en dochter genieten.