Duur 2 avonden x 2,5 uur
Locatie HET LAB Rotterdam
Data
Doelgroep Volwassenen (15+)
Vereiste voorkennis Basale kennis van lasersnijden.
Kosten € 90,- per deelnemer
Leider(s) Tom van Doveren, Hans Keulemans
Bijzonderheden Bij goed doorlopen van de cursus ontvangt de deelnemer een certificaat waardoor hij zelfstandig kan snijden in onze makersspace.

 

Lasersnijden
Onze lasersnijder snijdt bijvoorbeeld tot 20 mm acryl of 10 mm MDF. Metalen en chloorhoudende materialen zijn niet geschikt danwel toegestaan.

Lasergesneden objecten

Lasergesneden objecten

Wat gaan we doen?
Na twee workshops ben je in staat om zelfstandig de lasersnijmachine te bedienen. De eerste workshop staat in het teken van het ontwerpen en de beginselen van het lasersnijden. In de tweede workshop leer je de machine te bedienen en experimenteer je met verschillende materialen.
Bij goed doorlopen van de cursus ontvangt je een certificaat waardoor hij zelfstandig de lasersnijder kan bedienen in onze makersspace.

Locatie
Deze activiteit vindt plaats in ons LAB aan de Beukelsdijk 91a, nabij Rotterdam Centrum en Centraal Station. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur. Bus 38 en 40 stoppen nagenoeg voor de deur. Vanaf station Rotterdam Centraal is het ongeveer 10 minuten lopen.

Kosten
De kosten voor deze workshop bedragen 90 euro, inclusief de benodigde (en aanwezige) verbruiksmaterialen.

Vervolg
Heb je de smaak te pakken en wil je verder met moderne maaktechnieken? Kijk dan eens naar onze cursussen op het gebied van 3D-printen.

Wil je er meer over weten? Neem dan contact op met HET LAB, of abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.