Duur 2 uur (of langer in overleg)
Locatie HET LAB Rotterdam, 1ste Middellandstraat 103 (ImpactHUB)
Data In overleg
Doelgroep 9 tot en met 14 jaar
Vereiste voorkennis Geen
Kosten € 150,- bij 2 uur en 10 kinderen.
Leider(s) Tom van Doveren
Bijzonderheden Maximaal 10 kinderen, meer mogelijk in overleg. De versnaperingen, verfrissingen en eventueel de muziek worden geregeld door de ouder(s) / begeleiders.

Verjaardag
Je verjaardag vieren in HET LAB? Dat kan! 

Wat gaan we doen?
Er zijn drie mogelijke feestjes: LEGO Mindstorms, 3D-printen en lasersnijden.

LEGO Mindstorms-feestje
Er staat voor iedereen een LEGO Mindstorms robot klaar. Aan het einde van het feestje heb je hem zelf geprogrammeerd om te rijden en op je te reageren! Wie kan de robot laten dansen op ‘Lang zal hij leven’?

3D-print-feestje
Iedereen mag op de computer een eigen 3D-object maken, bijvoorbeeld een sleutelhanger of je eigen Minion. Vervolgens mag de jarige kiezen welke wordt uitgeprint
1. En zie hoe de printer uit het bijna niets, toch iets weet te maken.

Raket bouwpakket van een standaard ontwerp.

Laser-feestje
Maak of zoek op Internet een ontwerp en bouw die zelf om, zodat je deze in hout kan laten uitsnijden. En thuis kun je je eigen bouwpakket weer in elkaar zetten. 

Locatie
Deze activiteit vindt plaats in ons LAB aan de Beukelsdijk 91a, nabij Rotterdam Centrum en Centraal Station. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur. Bus 38 en 40 stoppen nagenoeg voor de deur. Vanaf station Rotterdam Centraal is het ongeveer 10 minuten lopen.

Kosten
De kosten bedragen 150 euro per feestje op basis van 10 kinderen. Dit is inclusief de benodigde materialen. In overleg en tegen meerkosten is een feestje met meer kinderen mogelijk.

Vervolg
Heeft de jarige de smaak te pakken? Kijk dan eens op de website naar ons techniekaanbod voor kinderen!

1 Meer 3D-prints tegen meerwerk mogelijk.