Solderen in oktober (voor kinderen vanaf groep 8). 

In oktober hebben we weer drie zondagmiddagen met workshops solderen. We beginnen met een redelijk eenvoudig klokje (9 van de 10 gaan werken).

De componenten van het klokje dat we gaan solderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor degenen die al eerder hebben meegedaan, is het direct feest: we hebben nog een andere DIY-kit. We gaan een eenvoudige, maar werkzame voeding in elkaar zetten (om af te zijn van batterijen).  Zie afbeelding.

De lol voor de gevorderden is, denken wij, dat iedereen direct zelf aan de slag moet. Samen uitzoeken hoe de onderdelen heten, waar ze en hoe ze op het bordje gesoldeerd moeten worden. En waar het gaat om niet al te kritische componenten, ook daadwerkelijk het besluit nemen om te solderen zonder onze inmenging.  Hoe uitdagend kan het zijn!?

We zijn er natuurlijk om hen bij te staan op de momenten dat het gevraagd wordt.

Bel of mail ons voor meer info: 06-22979281, info@hetlabrotterdam.nl

Deelname en aanmelding

Kosten: 60 Euro voor drie zondagmiddagen. Vooraf te voldoen op rekening van HET LAB. Maximaal 10 deelnemers. Zondagen 8 en 15 en 22 oktober van 14.00 – 17.00 uur.  Dit bedrag is incl. de onderdelen van het klokje, de onderdelen van de voeding, batterijen niet nodig, de materialen, versnaperingen.

Ouders die erbij willen zijn om hun en andere kind(eren) te ondersteunen, betalen 5 euro per middag. Aanmelding geschiedt door onderstaand formulier in te vullen en het totaalbedrag voor 1 oktober a.s. over te maken op rekening van Stichting HET LAB Rotterdam: Triodos: NL84 TRIO 0197 6640 59, met vermelding van de naam/namen van de deelnemer(s).

Aan de middagen kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen. Restitutie van de betaling geschiedt bij afmelding tot 2 dagen voor de eerste middag (uiterlijk 1 oktober). Inschrijving op basis van volgorde van inschrijving en betaling.

Vriendelijke maakgroet !

PS. Schrijf je in op de Nieuwsbrief.

Persoonlijke gegevens

 

Het kind

 

De ouder

 

Verzending